Annons
Annons

Re: tutan på ratten

2
Om det klickar i reläet så är ju sannolikt allt i kretsen från ratten fram till reläet okej. Jag skulle börja med att kolla att det kommer ström från reläet (strömmen som går fram till signalhornen) med en provlampa. Det skulle ju kunna vara brända kontakter i reläet, tänker jag.
Om det kommer ut ström från reläet så går man vidare och kollar att det kommer fram ström till signalhornen och att hornen är jordade ordentligt. Om även detta är okej så är ju signalhornen misstänkta kandidater.
1969 Pontiac Firebird 400
1966 Chevrolet Corvair Monza

Re: tutan på ratten

5
Jag misstänker att det sitter i motorrummet,på torpedväggen, ganska nära bromservot (där sitter det på en 69 Firebird i alla fall). Reläet har två funktioner, dels är det relä för tutan men även summer för nyckel i tändningslåset.
1969 Pontiac Firebird 400
1966 Chevrolet Corvair Monza

Re: tutan på ratten

6
Hej tack för svar mycket riktigt satt det där blecken var igenbegade men fick även ta av ratten för att få rätt på det
Har ett annat problem nu 🙁 skulle sätta på bakrutelisten idag helt omöjligt få dit dom nya clipsen någon som har tips???? Bilen ska bessas på tisdag o listen står som en fana 🤬🤬🤬🤬 tips emottages tacksamt!

Re: tutan på ratten

8
Fick tag i clips till bakrutan igår på retro parts och dom ser ut som den första i din ruta 👍 vi har satt på dem ikväll fick limma med glaslim på ett par stycken som inte ville sitta riktigt får härda under natten sen ska vi försöka snäppa på listen 😱
Tack för bild fick ju tag i nån slags universal clips från en bilaffär som passade nada vilket inte alls var konstigt med tanke på hur noga det är med måtten på de här små detaljerna så de blev akut samtal o beställning!! Rekommenderar verkligen retro parts hjälpsamma o snabba 😊
Nu letar jag plastclips till listerna på dörrarna suck inte lätt att hitta alla grejorna!