Delar/Avgassystem

#1
Hej,
Kände att nu det var dags att bli man och sluta åka japanskt så har nydligen köpt mig en pontiac gto-69 "judge" och är fortfarande ny inom den amerikanska bilvärlden. Skulle gärna uppskatta lite bra sidor och tips där man lätt och smidigt kan köpa delar till bilen.
Just nu sitter jag och försöker hitta ett 2½ rostfritt avgassystem med x-pipe till bra pris som ger ifrån sig ett härligt ljud, tanken var först att bygga ett eget men insåg att det var rätt mycket böjar och vinklar som krävs runt bakaxeln. Är det någon som vet vart man kan hitta något bra till en vettig peng?
Mvh


Annons

Re: Delar/Avgassystem

#9
Jag har Pypes på min 66 GTO Tripower, mycket lättmonterat, men idag skulle jag välja de största dämparna. De små har resonansljud runt 70 km/h.
Jag har inte x då jag gillar riktig V8 stereo bakifrån.
Dessutom vill jag inte ha avgassystemet hängandes under kardanaxeln.
Och, de jag hört med x låter som en trimmad Puch.


1966 GTO TriPower
1970 GTO TheJudge
KentsQjet
Pontiacservice
http://www.poci.org/
http://gtoaa.org/

Re: Delar/Avgassystem

#10
Tack så mycket för dom svaren jag fick, det blir inget x rör min del då jag alltid varit förtjust i det klassiska v8 ljudet! En annan fråga till er kunniga, vart kan man köpa plasthjulen som sitter i fönstermekanismen? Och vad heter just den delen? Känns inte som någon större idé att beställa hem saker ifrån usa i nuläget om man vill ha dom relativt fort pga Corona. Tack på förhand!


Re: Delar/Avgassystem

#14
Generalen93 skrev:
07 apr 2020 13:52
Det som saknas på bilen är dom öppningsbara spjällen till insugen på huven och lika så vajern som öppnar dom, sen är mycket saker lite "nedgånget" och behöver fixas eller bytas ut.
Har du ingen dokumentation? Build sheet eller PHS-dokument, www.phs-online.com som visar att det är en The Judge? Har du bilder att visa på bilen?

Delar till fönsterhissarna finns hos www.amesperf.com de har många "bra att ha grejor" till alla klassiska Pontiac.


1966 GTO TriPower
1970 GTO TheJudge
KentsQjet
Pontiacservice
http://www.poci.org/
http://gtoaa.org/
Annons